05 Лютого 2024 15:28

18 та 19 квітня у Бельгії відбудеться конференція в рамках програми «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA)

18 та 19 квітня у Бельгії відбудеться конференція в рамках програми «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA). Вона буде присвячена дослідженню різноманітних шляхів кар’єри дослідників. Захід відбудеться в м. Монс (Берген) у конференц-центрі Валлонії. З програмою конференції можна ознайомитися тут.

Протягом двох днів конференції спікери, кожен із яких є експертом у своїй галузі, ділитимуться знаннями та досвідом (інформація про спікерів). Мета заходу – створити сприятливий ґрунт для продуктивних дискусій між дослідниками, представниками державного та приватного секторів, політиками та всіма зацікавленими сторонами, які так чи інакше відіграють роль у кар’єрі дослідників.

На конференції будуть представлені ключові доповіді, відбудуться дискусії та паралельні сесії, спрямовані на сприяння діалогу між дослідниками, роботодавцями в різних секторах, політиками й тими, хто цікавиться темою кар’єри дослідників. Звертаємо увагу, що 19 квітня в програмі заходу передбачена частина виступів за «Діями Марії Склодовської-Кюрі» саме для українських вчених.

Під час нетворкінгу присутні зможуть навести контакти з дослідниками, університетами, науково-дослідницькими установами, бізнесом, представниками малого та середнього бізнесу, органами державного управління, організаціями громадянського суспільства та іншими соціально-економічними суб’єктами з усієї Європи.

Другого дня конференції відбудеться постерна сесія. За цим посиланням також можна зареєструватися для участі в сесії.

Конференція, організована Валлонським регіоном, Федерацією Валлонія-Брюссель, Фламандським урядом (EWI) та BELSPO у партнерстві з Європейською комісією, є унікальною можливістю зробити спільний внесок у розвиток Європейського дослідницького простору (ERA).

Зареєструватися для участі в конференції можна за посиланням. Кінцевий термін реєстрації – 15 березня.

Для отримання детальної інформації про захід та для того, щоб залишатися в курсі подій, відвідайте вебсайт заходу. Учасникам надається знижка на раннє бронювання готелів (детальніше тут).

Інші новини

29 Квітня 2024

Відбувся перший день навчально-практичного та інформаційного заходу «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”»

Сьогодні у місті Івано-Франківськ пройшов перший день навчально-практичного та інформаційного заходу «Грантові можливості Національного фонду досліджень

Вітаємо нових членів НАН України

25 квітня 2024 року відбулася сесія Загальних зборів Національної академії наук України, під час якої було обрано дійсних членів (академіків) і членів-к

26 Квітня 2024

«Над моїм будинком летіли ворожі бомбардувальники з півтонними бомбами»

Вчений з Харкова досліджує, як українці реагують на загрози і виклики війни Війна змінила і продовжує змінювати українців. Наше суспільство  доросліш

25 Квітня 2024

Колектив Національного фонду досліджень України щиро вітає першого Голову НФДУ Леоніда Петровича Яценка з Днем народження!

За Вашими досягненнями стоять десятиліття наполегливої праці та надзвичайної мудрості. З нагоди цього особливого ювілею, бажаємо щирої радості, натхне

Запрошуємо на 1-й семінар з формування національного консенсусу щодо відкритої науки проєкту Open4UA

Семінар відбудеться онлайн на платформі Zoom, 30.04.2024 р., 15:00-17:00 за Києвом, робоча мова – українська. Цей захід є першим із серії шести онлай